warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /var/www/fellertuzep.hu/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 64.

Hasznos tanácsok építkezőknek

Kulcsrakész, négyzetméter ár

Kulcsrakész, négyzetméter ár

Gyakran ütközünk abba a problémába, hogy az érdeklődők kulcsrakész négyzetméter ár után érdeklődnek. Ha csak arra gondolunk, hogy egyes építő cégek a kulcsrakész árba az alapozás költségeit sem kalkulálják (így elkápráztatva, tulajdonképpen becsapva ügyfeleiket), akkor még csak a jéghegy csúcsát jeleztük. Sajnos nagyon sok ügyfél már csak akkor szembesül ezzel az aprósággal, amikor elkötelezte magát.

Pincétől a padlásig

Pincétől a padlásig

Korábban nagy divat volt pincét építeni. A pince főként tároló, műhely funkciót látott el az egyre csökkenő számban épített gazdasági épületeket helyettesítve. Az idő múlásával azonban egyre kevésbé van szükség ekkora tároló kapacitásra, mivel az üzletek roskadásig telve vannak áruval és emberi számítás szerint ez a helyzet egyhamar nem fog változni. A családoknak persze ésszerű határokon belül mégiscsak szüksége van tárolókapacitásra, ha más miatt nem is, az időszakosan használt kerti bútorok, sporteszközök, ruhák stb. miatt.

Tartalom átvétel